Schelet uman, găsit sub pardoseala bucătăriei unei case din Piteşti

Un schelet uman a fost descoperit sub parchetul din bucătăria unei case din Piteşti, iar rămăşiţele au fost preluate de către poliţişti, urmând să fie trimise la un laborator specializat din Capitală, unde vor fi analizate şi expertizate.

136 afișări
Imaginea articolului Schelet uman, găsit sub pardoseala bucătăriei unei case din Piteşti

Schelet uman, găsit sub pardoseala bucătăriei unei case din Piteşti (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Fragmentele osoase au fost găsite într-un imobil de pe strada Armand Călinescu din Piteşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, echipele de criminalişti au început săpăturile în zona respectivă şi au prelevat toate fragmentele de oase umane.

"Poliţia municipiului Piteşti a fost sesizată de o persoană de 31 ani, din Piteşti, cu privire la faptul că în anul 2007 a achiziţionat un imobil pe care ulterior, în anul 2010, l-a închiriat, iar chiriaşul a făcut lucrări de amenajare, ocazie cu care în imobil au fost descoperite mai multe fragmente osoase. Acestea urmează să fie trimise spre expertizare la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar Dănuţ Dinu.

Conform unor surse judiciare, anul trecut patronul unui local din Piteşti a închiriat clădirea, situată pe strada Armand Călinescu, pentru a deschide o unitate de alimentaţie publică, iar ulterior o echipă de muncitori a început amenajarea imobilului, iar la un moment dat au descoperit sub parchetul camerei care avusese rol de bucătărie rămăşiţele unui schelet uman. Speriat de descoperirea făcută, chiriaşul le-a spus muncitorilor să îngroape imediat oasele şi a sistat lucrările pe care intenţionase să le efectueze la clădirea respectivă.

Recent, după o discuţie în contradictoriu între chiriaş şi proprietarul clădirii, ultimul a anunţat Poliţia despre existenţa unui schelet uman în incinta casei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici