Schi în Alpi. Cât te costă să îţi faci vacanţa în Austria, Italia, Franţa sau Elveţia

Dacă îţi doreşti să schiezi, şi nu ai garanţia că în România o să ningă şi o să ai parte de pârtii cu zăpadă în concediu, poţi, oricând, să-ţi programezi un sejur de 5-7 zile în Austria, Italia, Franţa sau Elveţia, acolo unde, în Alpi, este zăpadă tot timpul.

90 afișări
Imaginea articolului Schi în Alpi. Cât te costă să îţi faci vacanţa în Austria, Italia, Franţa sau Elveţia

Schi în Alpi. Cât te costă să îţi faci vacanţa în Austria, Italia, Franţa sau Elveţia (Imagine: Mediafax Foto)

Prima opţiune, poate pentru că este cel mai uşor de ajuns, este Austria. Poţi merge acolo cu autoturismul propriu sau cu avionul. Din Bucureşti, dacă pleci cu maşina spre Solden, spre exemplu, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute staţiuni de schi din Austria, ajungi acolo în aproximativ 19 ore.

Costul pentru combustibil este estimat la 150 de euro, iar taxele de autostradă la 23 de euro. Dacă vrei să ajungi la Solden mai repede ai varianta avionului. Innsbruck, în Austria, şi Munchen, în Germania, sunt cele mai apropiate aeroporturi de această staţiune, iar preţurile pentru o călătorie dus-întors, la mijlocul lui ianuarie, spre exemplu, sunt cuprinse între 149 de euro, cu Lufthansa, la Munchen, şi 325 de euro cu Austrian Airlines la Innsbruck.

Citeşte mai multe despre costurile unei vacanţe în Alpi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici