Schimbarea discursului de la Starea Civilă şi informaţii despre efectul polenului de ambrozie, cereri la Primăria Sectorului 6

Probleme privind reabilitarea termică a blocurilor, câinii comunitari, ridicarea gunoiului, dar şi efectul polenului de ambrozie asupra sănătăţii şi schimbarea discursului la Starea Civilă pentru responsabilizarea soţilor şi evitarea divorţurilor sunt printre sesizările primite de Primăria Sector 6.

1234 afișări
Imaginea articolului Schimbarea discursului de la Starea Civilă şi informaţii despre efectul polenului de ambrozie, cereri la Primăria Sectorului 6

Schimbarea discursului de la Starea Civilă şi informaţii despre efectul polenului de ambrozie, cereri la Primăria Sectorului 6 (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Bucureştenii din Sectorul 6 au făcut 40.545 de sesizări în cursul acestui an, cele mai multe fiind legate de probleme privind reabilitarea termică a blocurilor, câinii comunitari şi ridicarea gunoiului în sector, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6.

N-au lipsit însă nici cererile mai puţin obişnuite, unii solicitând informaţii despre efectul polenului de ambrozie asupra stării de sănătate a populaţiei.

O altă cerere adresată Primăriei Sectorului 6 a vizat modificarea discursului ţinut de ofiţerul de la Starea Civilă, pentru a-i responsabiliza mai mult pe cei proaspăt căsătoriţi, considerând că aceasta ar fi o modalitate prin care pot fi evitate divorţurile.

Anul trecut, la Primăria Sectorului 6 au fost înregistrate 37.000 de sesizări din partea cetăţenilor, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici