Schimbări de la 1 ianuarie 2020: 30.000 de lucrători străini nou-admişi pe piaţa forţei de muncă

Un număr suplimentar de 30.000 de lucrători străini vor fi admişi pe piaţa forţei de muncă începând cu 1 ianuarie 2020, contingentul fiind similar cu cel din anul trecut.

856 afișări
Imaginea articolului Schimbări de la 1 ianuarie 2020: 30.000 de lucrători străini nou-admişi pe piaţa forţei de muncă

Schimbări de la 1 ianuarie 2020: 30.000 de lucrători străini nou-admişi pe piaţa forţei de muncă

Guvernul a aprobat un proiectul de Hotărâre privind stabilirea contingentului de lucrători străini nou-admişi pe piaţă forţei de muncă în anul 2020.

Astfel, pentru anul 2020 s-a fost stabilit un contingent de 30.000 de lucrători străini nou - admişi pe piaţă forţei de muncă din România, care este similar celui din anul 2019, când contingentul iniţial de 20.000 de lucrători a fost suplimentat cu 10.000.

Contingentul de lucrători străini nou-admişi pe piaţă forţei de muncă se stabileşte anual prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici