Şcoala gimnazială 20 din Capitală trece în sistem online

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis să suspende activitatea didactică faţă în faţă la Şcoala gimnazială nr. 20, din sectorul 3 al Capitalei, pentru o perioadă de 14 zile.

556 afișări
Imaginea articolului Şcoala gimnazială 20 din Capitală trece în sistem online

Şcoala gimnazială 20 din Capitală trece în sistem online

„În baza adresei Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti nr. 4555/08.03.2021, înregistrată la Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti sub nr. 6263/09.03.2021 prin care s-a înaintat spre aprobare solicitarea Şcolii gimnaziale nr. 20 de suspendare a activităţilor ce presupun prezenţa fizică şi continuarea în online a cursurilor în unitatea de învăţământ, purtând avizul ISMB, a hotărât ca începând cu data de 09.03.2021 să se suspende activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică, la nivelul unităţii de învăţământ Şcoala gimnazială nr. 20 situată în Bucureşti, str. Prevederii nr. 19, sector 3, pentru o perioadă de 14 zile, până la data de 22.03.3021 inclusiv”, anunţă Prefectura Capitalei, după şedinţa extraordinară a CMBSU.

Potrivit sursei citate, pe perioada suspendării, procesul de învăţământ la această unitate se va desfăşura în sistem online.

„Directorul unităţii de învăţământ menţionate va asigura punerea în aplicare a prevederilor hotărârii adoptate”, menţionează comunicatul de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici