„Şcoala Regală” primeşte sprijin de la Royal Academy of Music din Londra

„Şcoala Regală” primeşte sprijin de la Royal Academy of Music din Londra, informează, duminică seara, primarul Clotilde Armand.

347 afișări
Imaginea articolului „Şcoala Regală” primeşte sprijin de la Royal Academy of Music din Londra

„Şcoala Regală” primeşte sprijin de la Royal Academy of Music din Londra

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis, duminică, faptul că după mesajul de susţinere al lui Alexandru Tomescu mai multe personalităţi din lumea artistică au scris şi oferă sprijinul în proiectul „Şcolii regale”.

„Am primit o scrisoare de la renumitul violonist Remus Azoiţei prin care acesta susţine noua Şcoala Regală. Pentru cine nu ştie: Remus Azoiţei este profesor de vioară la Royal Academy of Music. A fost numit profesor de vioară al Royal Academy of Music în anul 2001, la acel moment fiind cel mai tânăr profesor de vioară din întreaga istorie de 200 ani a Academiei. În 2007, el a pus bazele Societăţii Enescu din Londra. A concertat în săli prestigioase cum ar fi Carnegie Hall in New York, Concertgebouw Amsterdam, Salle Cortot Paris, Konzerthaus Berlin, St-Martin-in-the-Fields şi Wigmore Hall în Londra, Teatro La Fenice Veneţia, Auditorio Nacional Madrid sau Konzerthaus Viena, apărând de asemeni în festivalurile muzicale de la Tokyo, Cambridge, Londra, Berlin, Heidelberg şi Santander, între altele. A colaborat cu artişti renumiţi printre care se numără Lawrence Foster, David Geringas, Gérard Caussé, Michael Sanderling sau Adrian Brendel, fiind de asemeni solist al unor ansambluri de prestigiu precum Berlin Kammer Orchestre, Orchestre Nationale de Belgique, Philharmonic Chamber Orchestra of London sau Orchestre Philarmonique de Radio France”, scrie primarul Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebok.

Şcoala Regală revine pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din data de 23 martie 2021, anunţă Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 pe Facebook, care precizează că noua unitate de învăţământ va fi înfiinţată de Primăria Sectorului 1 în zona Casa Presei Libere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici