Şcolile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului

  • Toate şcolile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului.
  • Primăria sectorului va asigura infrastructura necesară în baza unui protocol de colaborare cu Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP).
139 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului

Şcolile din Sectorul 1 vor avea un program de colectare selectivă a plasticului

Primarul Clotilde Armand a anunţat că programul va fi implementat în toate şcolile din Sectorul 1. Edilul a semnat un protocol cu o asociaţie care se ocupă cu colectarea plasticului.

„Primăria Sectorului 1 se alătură programului de educare a tinerilor din şcoli în vederea selectării deşeurilor şi a plasticului. Astăzi am semnat acordul de colaborare cu ASAP - Armata Selectării Atente a Plasticului. Acordul constă în asigurarea unei infrastructuri sustenabile de colectare selectivă a deşeurilor din şcolile gimnaziale şi din licee”, a anunţat Clotilde Armand.

Edilul a mai anunţat că va implementa şi alte programe care vizează protejarea mediului şi educarea tinerilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici