Şcolile şi liceele private au tot mai mulţi elevi. Ce spun părinţii care plătesc mii de euro pe an - VIDEO

Sistemul privat de învăţământ îşi numără din nou bobocii. Şi la şcolile de 500 de euro, dar şi la cele de peste 10.000 de euro pe an.

506 afișări
Imaginea articolului Şcolile şi liceele private au tot mai mulţi elevi. Ce spun părinţii care plătesc mii de euro pe an - VIDEO

Şcolile şi liceele private au tot mai mulţi elevi. Ce spun părinţii care plătesc mii de euro pe an - VIDEO

După o perioadă de stagnare, provocată de criză, reprezentanţii şcolilor particulare anunţă iarăşi cereri crescute, cu aproape 20%.

Părinţii care îşi permit să plătească aceste sume spun că investesc în viitorul copiilor. Toate ofertele sunt prezentate într-un târg de profil, deschis în aceste zile la Bucureşti.

Doamna Voinea cunoaşte sistemul privat de învăţământ de mai bine de 8 ani. Şi-a înscris fata din clasa I la o şcoală particulară, unde plăteşte cam 7.000 de euro anual. Acum trebuie să-i aleagă liceul şi experienţa îi spune că nu va fi unul de stat.

Ofertele sunt pentru părinţi exigenţi. Şi evident, opţionalele fac diferenţa: balet, limbi străine, arte vizuale.

Citeşte mai multe despre creşterea numărului de elevi în şcolile şi liceele private pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici