Scrisori în numele Primăriei Ploieşti cu îndemn la vot, distribuite. Ce spun reprezentanţii municipalităţii - FOTO

Sute de scrisori cu antetul Primăriei Ploieşti şi semnate în numele primarului PSD Iulian Bădescu, ce conţin îndemnuri de participare la referendumul de duminică, au fost trimise ploieştenilor, reprezentanţii municipalităţii spunând însă că nu Primăria este expeditorul acestor scrisori.

764 afișări
Imaginea articolului Scrisori în numele Primăriei Ploieşti cu îndemn la vot, distribuite. Ce spun reprezentanţii municipalităţii - FOTO

Scrisori în numele Primăriei Ploieşti cu îndemn la vot, distribuite. Ce spun reprezentanţii municipalităţii (Imagine: Shutterstock)

Sute de locuitori din mai multe zone ale oraşului Ploieşti au primit, în această săptămână, scrisori pe coală A4, care au ca antet stema Ploieştiului însoţită de cuvintele "Primaria municipiul Ploieşti" şi care sunt semnate în numele primarului social-democrat Iulian Bădescu, scrisori în care cetăţenii sunt îndemnaţi să participe la referendumul de duminică.

VEZI SCRISOAREA

"Stimaţi concetăţeni, vă mulţumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o în 10 iunie, când prin votul dumneavoastră m-aţi investit în funcţia de primar al Ploieştiului. Prin alegerea mea aţi decis schimbarea fostei administraţii locale şi aţi arătat, fără echivoc, că doriţi schimbarea radicală a modului în care trebuie condus oraşul nostru. Prin participarea masivă la vot de la alegerile locale aţi demonstrat că aveţi spirit civic şi că ştiţi cum vă puteţi implica activ în viaţa comunităţii. Având în vedere toate acestea, în calitate de primar consider că este de datoria mea să vă adresez rugămintea de a participa, în număr cât mai mare şi la referendumul din 29 iulie. Participarea la referendum este singurul mod în care puteţi demonstra că voinţa dumneavoastră este suverană în această ţară. Veniţi la vot! Cu sinceritate, Iulian Bădescu, primarul municipiului Ploieşti", este textul scrisorii primite de ploieşteni.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Iulian Teodorescu (PNL) a declarat corespondentului MEDIAFAX că aceste scrisori nu au ca expeditor Primăria Ploieşti.

"În mod sigur scrisorile nu au fost trimise de Primăria Ploieşti. Ştiu asta cu certitudine întrucât serviciul de relaţii publice se află în subordinea mea" a spus viceprimarul Iulian Teodorescu.

Primarul Iulian Bădescu nu a putut fi contactat.

Şi în campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie mii de ploieşteni au primit scrisori în care li se cerea să plătească bani pentru achitarea unui credit care ar fi fost contractat de municipalitate. Şi la acel moment reprezentanţii municipalităţii au negat că scrisorile ar fi fost expediate de primărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici