Se circulă mai bine în Capitală

După ce, ani la rând, intersecţiile deveneau din ce în ce mai aglomerate, de câteva săptămâni, coşmarul din trafic s-a domolit. O spun la unison atât şoferii, cât şi poliţiştii rutieri şi specialiştii de la primărie. „ring” a stat de vorbă cu experţii în trafic şi a aflat de ce.

17 afișări
Imaginea articolului Se circulă mai bine în Capitală

Se circulă mai bine în Capitală

Mersul cu maşina pe străzile Capitalei le-a scos peri albi şoferilor. În ultima perioadă însă, aglomeraţia din intersecţii şi ambuteiajele s-au redus. Potrivit poliţiştilor rutieri, în ianuarie, traficul rutier a fost mai fluent. „Ambuteiajele au fost mult mai rare, s-a circulat mult mai bine, ceea ce a sporit confortul şoferilor. Probabil că mulţi dintre ei nu se mai folosesc de maşină la fel de mult”, au declarat repezentanţii Poliţiei Rutiere. O altă explicaţie găsită de oamenii legii este că fluidizarea traficului rutier este o consecinţă a măsurilor luate de Poliţia Capitalei şi de municipalitate.

Părerea poliţiştilor este întărită şi de taximetrişti. „Se circulă mai bine încă de la Sărbători, perioadă care, în alţi ani, era infernală. Poate că mulţi şoferi îşi lasă maşinile în parcare, nu le mai scot decât seara sau în weekend”, este de părere Bogdan Stancu, şofer la o firmă de taximetrie în Capitală. „În ianuarie s-a mers mult mai bine. De exemplu, la ore de vârf traversam Bucureştiul în aproximativ două ore. Acum, cu puţin noroc, timpul se reduce la jumătate”, ne-a declarat un alt taximetrist.

Citeşte mai multe despre traficul din Capitală pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici