Secretarul de stat în MAI Nicolae Moldovan a demisionat după 15 zile

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, instalat în urmă cu două săptămâni în funcţia de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), a demisionat din funcţie după 15 zile, invocând motive personale.

200 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat în MAI Nicolae Moldovan a demisionat după 15 zile

Secretarul de stat în MAI Nicolae Moldovan a demisionat după 15 zile

Nicolae Moldovan (PSD) şi-a depus demisia joi seară.

Contactat telefonic, vineri, de corespondentul MEDIAFAX, Nicolae Moldovan a spus că nu a avut niciun conflict cu ministrul Liviu Dragnea, singurul motiv pentru care a renunţat la funcţie fiind acela că îşi doreşte să continue proiectele începute la Beclean.

"Poate nu mă crede nimeni, dar aşa am simţit eu că trebuie să fac, să vin acasă şi să continuu ce am început, respectiv toate proiectele mele de primar. Cei de la Bucureşti s-au purtat foarte frumos cu mine, pot spune chiar că au regretat că plec, dar am ales să fiu aproape de familia mea şi de copii. E mult mai important pentru mine. Nu sunt un carierist politic", a spus Moldovan.

Nicolae Moldovan a fost anunţat drept secretar de stat responsabil de activitatea prefecturilor de către fostul ministru al MAI, Gabriel Oprea, dar nu şi-a pierdut postul de primar.

Moldovan a rămas şi după instalarea în funcţie a lui Liviu Dragnea şi chiar a participat la o videoconferinţă cu prefecţii.

El este primar al oraşului Beclean din 2004, fiind la al doilea mandat. Oraşul Beclean este al doilea ca mărime din judeţ, după Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici