Sectoarele Capitalei vor încasa în continuare toate sumele de pe urma contractelor din pieţe

Sectoarele Capitalei vor încasa în continuare cuantumul integral al sumelor din contractele de închiriere, concesiune, asociere, precum şi din cele privind parteneriatele public-private din pieţe şi complexe agroalimentare, potrivit unui proiect aprobat joi de CGMB.

94 afișări
Imaginea articolului Sectoarele Capitalei vor încasa în continuare toate sumele de pe urma contractelor din pieţe

Sectoarele Capitalei vor încasa în continuare toate sumele de pe urma contractelor din pieţe (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) prevedea ca municipalitatea să primească jumătate din aceste sume încasate de consiliile locale ale sectoarelor.

În cele din urmă, a fost inclus un amendament potrivit căruia sumele respective să rămână integral la sectoare, proiectul fiind aprobat de consilierii generali în această formă.

Proiectul iniţial modifica o hotărâre a CGMB din 2003, potrivit căreia sumele încasate pentru contractele încheiate în pieţele şi complexele agroalimentare se vor constitui venituri la bugetele sectoarelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici