Sectorul 4 pune la dispoziţia posesorilor de autoturisme blocatoare pentru parcările de reşedinţă

V-aţi găsit în ultima perioadă locul de parcare ocupat de un autoturism care nici măcar nu avea în parbriz lăsat un număr de telefon? De acum, puteţi evita astfel de situaţii neplăcute folosind un echipament modern şi extrem de util pentru a vă asigura că locul dumneavoastră de parcare va fi tot timpul liber.

1880 afișări
Imaginea articolului Sectorul 4 pune la dispoziţia posesorilor de autoturisme blocatoare pentru parcările de reşedinţă

Sectorul 4 pune la dispoziţia posesorilor de autoturisme blocatoare pentru parcările de reşedinţă

 
Deţinătorii locurilor de parcare de reşedinţă aflate pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 4 pot achiziţiona blocatoare automate, într-un mod simplu şi rapid, la preţuri convenabile, cu posibilitatea rezervării acestora în avans.  Persoanele interesate de un astfel de dispozitiv trebuie să depună o solicitare în acest sens prin intermediul registraturii online pe site-ul https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau în aplicaţia mobilă „Primaria Sector 4”.
 
Imediat ce aceasta va fi validată, cei interesaţi vor avea posibilitatea să achite o taxă de rezervare a blocatorului, în sumă de 400 de lei, accesând secţiunea dedicată acestei plăţi din interfaţa celor peste 200 de aparate de tip SelfPay existente în centrele comerciale, pieţele şi magazinele de cartier din Sectorul 4.
 
Diferenţa până la suma totală de 1.239,98 lei, reprezentând tariful final al blocatorului (compus din preţul de achiziţie, montare şi punere în funcţiune şi costul operaţional, cu TVA inclus), va fi achitată odată cu montarea aparatului. Totodată, din momentul în care a fost achiziţionat, dispozitivul rămâne în proprietatea cumpărătorului, iar pentru o perioadă de 49 de luni va beneficia de garanţie din partea furnizorului.
 
Acest tip de dispozitiv este unul dintre cele mai performante existente în acest moment pe piaţa de profil: prevăzut cu o carcasă confecţionată dintr-un material polimeric, întărit cu fibră de sticlă, braţ prevăzut cu cod QR, rezistent la şocuri şi lovituri, echipat cu detector de prezenţă vehicul, motorizare electrică, control cu telecomandă şi acumulator reîncărcabil.
 
Pentru detalii suplimentare, puteţi să accesaţi site-ul oficial al Direcţiei Mobilitate Urbană Sector 4 – https://www.mobilitateurbana4.ro/ sau să apelaţi numărul de telefon 021.9441. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici