Sectorul 5 va avea trei noi parcări supraterane. Unde vor fi poziţionate şi cât vor costa

  • Trei parcări supraterane vor fi construite în Sectorul 5 din Bucureşti.
  • În total, acestea vor avea peste 700 de locuri de parcare şi vor fi dotate cu terenuri de sport şi spaţii verzi.
365 afișări
Imaginea articolului Sectorul 5 va avea trei noi parcări supraterane. Unde vor fi poziţionate şi cât vor costa

Sectorul 5 va avea trei noi parcări supraterane. Unde vor fi poziţionate şi cât vor costa

Primăria Sectorului 5 a anunţat locurile în care vor fi construite parcările şi câte etaje vor avea.

„Cele trei parcări supraterane vor fi amenajate după cum urmează: Şoseaua Alexandriei nr. 22-24 (P+3E), Calea Rahovei nr. 327 (P+2E) şi Strada Bârcă nr. 2 (P+2E). Toate vor avea terenuri de sport şi spaţii verzi la ultimul etaj”, a anunţat primarul Cristian Popescu Piedone.

Contractul pentru realizarea celor trei parcări a fost scos la licitaţie, iar ofertele sunt aşteptate până pe 15 iulie.

„Primăria Sectorului 5 a scos la licitaţie un contract în valoare de 92 de milioane de lei pentru construirea acestor parcări supraterane. Cea de pe Şoseaua Alexandriei nr. 22-24 va avea aproape 500 de locuri de parcare. Valoarea estimată este de 53 de milioane de lei. Parcarea de pe Calea Rahovei va avea 142 de locuri, iar cea de-a treia, pe Strada Bârcă va avea 120 de locuri. Valoarea acestora din urmă este de 40 de milioane de lei”, a precizat Popescu Piedone.

Cele trei parcări trebuie să fie finalizate în cel mult opt luni. Parcarea de pe Şoseaua Alexandriei va avea şi o piaţă volantă de peste 700 de metri pătraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici