Şedinţă extraordinară a CGMB pentru schimbarea viceprimarilor

Consilierii municipali PNL, PSD şi PRM şi consilerul Daniel Fuciu, pentru care a fost propusă excluderea din PNG, au convocat pentru marţi, la ora 18.00, o şedinţă extraordinară a CGMB pe a cărei ordine de zi figurează schimbarea viceprimarilor Robert Ionescu şi Mircea Raicu.

18 afișări
Imaginea articolului Şedinţă extraordinară a CGMB pentru schimbarea viceprimarilor

Şedinţă extraordinară a CGMB pentru schimbarea viceprimarilor (Imagine: Mediafax Foto)

Pe ordinea de zi a acestei şedinţe extraordinare au fost înscrise trei puncte, printre care două proiecte privind schimbarea din funcţie a viceprimarilor generali Robert Ionescu şi Mircea Raicu, şi un al treilea punct intitulat "Diverse".

Surse din administraţia centrală au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că pe aceste funcţii se doreşte numirea consilierului Victor Teodor Iovici (PRM) şi a consilierului Daniel Fuciu, în cazul căruia a fost propusă excluderea din PNG-CD.

Şedinţa a fost convocată de 28 din cei 55 de consilieri generali, numărul minim necesar pentru convocarea unei asemenea reuniuni. Consiliul General al Municipiului Bucureşti are în componenţă 24 de consilieri de la PDL, 16 de la PSD, opt de la PNL, trei de la PNG, consilierul Daniel Fuciu (care nu mai apaţine formaţiunii politice PNG-CD) şi trei de la PRM.

Cei 28 de consilieri sunt care au cerut această şedinţă extraordinară sunt cei opt reprezentanţi ai PNL, 16 de la PSD, 3 de la PRM şi consilierul municipal Daniel Fuciu.

Reprezentanţii PDL în CGMB au refuzat să comenteze iniţiativa celor 28 de consilieri.

Tot marţi, la ora 13.00, a fost convocată şedinţa ordinară a CGMB, care are pe ordinea de zi 61 de proiecte de hotărâre, ce urmează să fie supuse dezbaterii consilierilor generali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici