Sediul Primăriei Capitalei intră în consolidare

Sediul Primăriei Bucureşti va intra în consolidare, cel mai probabil până la sfârşitul acestui an, municipalitatea şi Prefectura Capitalei - beneficiarele lucrării - urmând să plătească 53,4 milioane lei pentru punerea în siguranţă a clădirii administrative.

1 afișare
Imaginea articolului Sediul Primăriei Capitalei intră în consolidare

Sediul Primăriei Capitalei intră în consolidare

Potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi discutat, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), lucrările de consolidare a sediului municipalităţii ar putea începe în 2007, acestea urmând să fie finalizate în anul 2010. Valoarea investiţiei - 53.470.000 lei - va fi suportată din bugetul municipal şi din fonduri guvernamentale.

Lucrările nu vor afectat activitatea Primăriei Capitalei sau a Prefecturii Bucureşti, soluţia tehnică pentru punerea în siguranţă a imobilului permiţând acest lucru, a precizat primarul general, Adriean Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici