Sediul reprezentanţei Dacia din Baia Mare a fost spart, hoţii au furat 3.400 de lei

Mai multe persoane au spart, miercuri dimineaţă, sediul reprezentanţei Dacia din Baia Mare, de unde au furat o casetă de valori în care erau 3.400 de lei şi 20 de bonuri de masă, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Voichiţa Zehan.

28 afișări
Imaginea articolului Sediul reprezentanţei Dacia din Baia Mare a fost spart, hoţii au furat 3.400 de lei

Sediul reprezentanţei Dacia din Baia Mare a fost spart, hoţii au furat 3.400 de lei (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la incident în jurul orei 7.00, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş.

Reprezentanţii Dacia au reclamat, până în prezent, doar furtul unei casete de valori în care se aflau 3.400 de lei şi 20 de bonuri de masă, a precizat Voichiţa Zehan.

Echipele de anchetatori fac cercetări la faţa locului. Poliţiştii verifică dacă reprezentanţii firmei au respectat normele de asigurare a bunurilor şi încearcă să stabilească identitatea şi numărul hoţilor.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că respectiva casetă de valori nu ar fi fost asigurată corespunzător de reprezentanţii Dacia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici