Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Olt s-a îmbolnăvit de COVID-19. Nici un angajat al DSP nu a intrat în contact cu ea

  • Directorul DSP Olt, Elena Ioniţă, s-a infectat cu SARS-COV2 în timpul concediului
  • Nici un angajat al DSP Olt nu a intrat în contact cu aceasta
  • În Olt, numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 1251
913 afișări
Imaginea articolului Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Olt s-a îmbolnăvit de COVID-19. Nici un angajat al DSP nu a intrat în contact cu ea

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Olt s-a îmbolnăvit de COVID-19. Nici un angajat al DSP nu a intrat în contact cu ea

Elena Ioniţă, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt a fost diagnosticată cu COVID-19 în data de 19 august. Aceasta spune că se afla în concediu când s-a infectat cu SARS-COV2. Elena Ioniţă a declarat, pentru Mediafax, că a luat boala de la soţul său, iar acesta din comunitate.

Potrivit reprezentanţilor DSP Olt, activitatea instituţiei nu a fost afectată. Nici un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Olt nu a intrat în contact cu directorul depistat cu COVID-19.

În judeţul Olt, până acum, 1251 de persoane s-au infectat cu noul coronavirus. 39 de persoane au murit de la începutul epidemiei. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 18 cazuri noi.

„ Da, am fost depistată cu COVID. Acum, oricine  poate fi depistat cu COVID. Am luat de la soţ. Eu eram în concediu de odihnă. S-a pozitivat soţul, după 9 zile m-am pozitivat  eu şi copiii .Am fost la spital, m-am evaluat, cum se face, şi mi-au dat recomandarea să stau la domiciliu. Sunt la domiciliu. Copiii, la fel. Am avut simptome la început, dar acum sunt mai bine. N-am fost în concediu pe niciunde, dar a luat soţul. Comunitar. Nu ştie nici el de unde.”, a declarat, pentru MEDIAFAX,  Elena Ioniţă, director DSP Olt.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici