Şefii de Consilii Judeţene şi primarii reşedinţelor de judeţ, invitaţi să asiste la discursul premierului chinez în Parlament

Preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii municipiilor reşedinţă de judeţ au fost invitaţi de Camera Deputaţilor să asiste, miercuri după-amiază, la discursul pe care premierul chinez, Li Keqiang, îl va susţine în faţa plenului reunit.

731 afișări
Imaginea articolului Şefii de Consilii Judeţene şi primarii reşedinţelor de judeţ, invitaţi să asiste la discursul premierului chinez în Parlament

Şefii de Consilii Judeţene şi primarii reşedinţelor de judeţ, invitaţi să asiste la discursul premierului chinez în Parlament (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Conform unor surse parlamentare, Camera Deputaţilor a trimis invitaţii tuturor preşedinţilor de CJ şi primarilor de muncipii reşedinţă de judeţ pentru a asista la discursul premierului chinez.

Potrivit aceloraşi surse, au confirmat prezenţa 30 de preşedinţi de CJ şi 29 de primari de municipiu reşedinţă de judeţ.

Aleşii locali vor sta în loje, la plenul reunit pentru discursul premierului chinez.

Premierul chinez, Li Keqiang, îşi încheie miercuri o vizită de trei zile la Bucureşti, prima a unui prim-ministru al Chinei după 19 ani. În cadrul vizitei, marţi a avut loc la Palatul Parlamentului a treia ediţie a Forumului economic şi comercial China-Europa Centrală şi de Est, după ce prima ediţie a avut loc la Budapesta, în 2011, iar cea de-a doua la Varşovia, în 2012, unde a participat şi premierul român de atunci, Mihai-Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici