Şeful Direcţiei Audit a Map, înlocuit din funcţie

Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a anunţat, joi, numirea, începând de miercuri, la conducerea Direcţiei Audit din MAp a colonelului Mihai Ciuperceanu, acesta urmând să îl înlocuiască pe generalul Mircea Vasilescu, acuzat de hărţuire a unor angajate.

6 afișări
Imaginea articolului Şeful Direcţiei Audit a Map, înlocuit din funcţie

Şeful Direcţiei Audit a Map, acuzat de hărţuirea unor angajate

"Vreau să vă spun că şi pentru domnul Vasilescu ca şi pentru orice cetăţean normal există principiul prezumţiei de nevinovăţie şi din punctul meu de vedere această problemă pe care aţi ridicat-o şi pe care o cunosc deoarece a făcut obiectul unor rapoarte va trebui sa fie tranşată în justiţie, unde ea a şi început să fie abordată", a spus Meleşcanu.

"Din punctul meu de vedere însă, indiferent de care va fi decizia justiţiei în acest caz, acest departament de audit trebuie condus de o persoană care să nu facă subiectul unor contestaţii, indiferent dacă sunt corecte sau incorecte. Ca urmare, ieri (miercuri - n.r.), domnul colonel Ciuperceanu a fost numit la conducerea Departamentului de Audit", a spus el.

Meleşcanu a precizat că, în prezent, generalul Vasilescu se află în concediu şi a adăugat că, "fie până la clarificarea situaţiei, fie până la un transfer, el este supus regimului Legii funcţionarilor publici".

Ministrul a mai spus că au fost mai multe rapoarte referitoare la generalul Vasilescu, nu numai în legătură cu acuzaţiile de hărţuire, pe care generalul le-a contestat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici