Şeful IPJ Cluj a depistat pe stradă un bărbat urmărit naţional pentru furt. Infractorul, închis la Gherla

Şeful IPJ Cluj, Mircea Rus, a depistat, joi, pe o stradă din Cluj-Napoca, un bărbat, urmărit naţional, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Gherla, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1574 afișări
Imaginea articolului Şeful IPJ Cluj a depistat pe stradă un bărbat urmărit naţional pentru furt. Infractorul, închis la Gherla

Şeful IPJ Cluj a depistat pe stradă un bărbat urmărit naţional pentru furt. Infractorul, închis la Gherla

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, joi, pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat, joi, un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional. Acesta a fost depistat pe strada George Bariţiu din municipiu. Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018. Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. El a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei", se arată în documentul citat.

Surse judiciare au declarat, joi, că cel care l-a prins pe infractor este şeful IPJ Cluj, comisar şef de poliţie Mircea Rus, care l-a recunoscut pe stradă în timp ce se întorcea de la un eveniment.

"Şeful IPJ Cluj a lucrat 18 ani la investigaţii criminale, îi cam cunoaşte pe cei certaţi cu legea", au subliniat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici