Şeful Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, ridicat de DNA şi adus la Bucureşti pentru audieri

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, Ciprian Zamfirescu, a fost ridicat miercuri după-amiază, de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi urmează să fie adus în Capitală pentru audieri, fiind suspectat de fapte de corupţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse judicare.

112 afișări
Imaginea articolului Şeful Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, ridicat de DNA şi adus la Bucureşti pentru audieri

Şeful Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, ridicat de DNA şi adus la Bucureşti pentru audieri (Imagine: Mediafax Foto)

Sursele citate au precizat că prim-procurorul Ciprian Zamfirescu este suspectat de trafic de influenţă, procurorii anticorupţie mergând, miercuri, la sediul Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare pentru o anchetă la faţa locului.

Ciprian Zamfirescu urmează să fie adus la sediul DNA din Bucureşti pentru a fi audiat în acest caz.

Procurori DNA au început o anchetă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, judeţul Timiş.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, a confirmat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că la Sânnicolau Mare este o anchetă în desfăşurare, însă a afirmat că nu poate da informaţii despre persoanele vizate şi infracţiunile de care sunt suspectate.

"În acest moment, vă pot confirma că există o anchetă în desfăşurare (la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare - n.r.). Mai multe informaţii nu pot fi divulgate în acest moment. Încă nu putem da detalii despre persoanele vizate şi acuzaţiile care li se aduc acestora", a declarat Săplăcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici