Şeful Poliţiei Capitalei, numit temporar ca adjunct la Departamentul Ordine şi Siguranţă Publică

Şeful Poliţiei Capitalei, Lucian Florin Guran, a fost împuternicit în funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administaţiei şi Internelor, în locul lui Ioan Nicolae Căbulea, numit la conducerea IPJ Alba.

107 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Capitalei, numit temporar ca adjunct la Departamentul Ordine şi Siguranţă Publică

Şeful Poliţiei Capitalei, numit temporar ca adjunct la Departamentul Ordine şi Siguranţă Publică (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Chestorul principal de poliţie Lucian Florin Guran a fost împuternicit în noua funcţie începând din 25 martie, prin ordin al ministrului Administraţie şi Internelor, Traian Igaş, se arată într-un comunicat de sâmbătă al MAI.

Lucian Guran va îndeplini atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică timp de şase luni.

Ministerul Administraţiei şi Internelor nu precizează dacă la conducerea Poliţiei Capitalei a fost numit o altă persoană, menţionând doar că "actul managerial la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti va fi asigurat în condiţiile legii".

Chestorul Ioan Nicolae Căbulea, care a ocupat funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, a fost învestit, joi, în funcţia de şef al Poliţiei Judeţene Alba.

Căbulea a fost numit în 23 martie în funcţia de şef al IPJ Alba, prin ordin al ministrului de Interne, Traian Igaş. Postul de şef al Poliţiei Alba a rămas vacant în luna martie, după ce comisarul şef Tudor Grindean a fost numit director de cabinet al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Lucian Guran a fost numit şef al Poliţiei Capitalei în 15 decembrie 2009, funcţie pe care a ocupat-o după ce, din 12 februarie 2004, a fost adjunct al şefului instituţiei. Anterior, Lucian Guran a fost şeful Serviciului Omoruri (2000 - 2004), iar din 1985 a îndeplinit funcţii de execuţie pe linie de judiciar în cadrul Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici