Şeful Poliţiei Române explică măsurile în privinţa şoferului cu M...PSD: Nu a fost presiune politică

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat pentru MEDIAFAX, că măsurile luate în privinţa lui Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii M...PSD, nu sunt rezultatul unei presiuni politice şi că dosarul penal a fost întocmit în baza legii.

1688 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Române explică măsurile în privinţa şoferului cu M...PSD: Nu a fost presiune politică

Şeful Poliţiei Române explică măsurile în privinţa şoferului cu M...PSD: Nu a fost presiune politică

„Am aşteptat de la autorităţile suedeze un răspuns şi am primit un răspuns prin care spune că numărul de înmatriculare preferenţiale sunt valabile doar pe teritoriul Suediei. Răspuns primit oficial prin Interpol. În situaţia respectivă, noi am identificat în trafic acest autoturism, i-au fost ridicate numerele de înmatriculare şi i s-a intocmit un dosar penal conform Codului Penal. Nu a fost o presiune politică, acesta este simplu adevăr”, a declarat Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, pentru MEDIAFAX.

Sursa citată a mai precizat că nu ştie dacă, până acum, au mai fost oprite în trafic maşini cu numere similare.

Poliţia Rutieră a anunţat luni că maşina cu plăcuţe M...PSD a fost oprită de patru ori în trafic de Poliţie, începând cu data de 17 iulie, atunci când a intrat în ţară pe la Vama Nădlac, dar abia acum autorităţile au avut toate răspunsurile din partea autorităţilor suedeze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici