Şeful Poliţiei Române: Pregătirea deficitară a unor poliţişti a dus la cazul Caracal

Şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, recunoaşte că pregătirea deficitară a unor poliţişti şi lipsa de implicare a şefilor din Poliţie au dus la cazul Caracal.

651 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Române: Pregătirea deficitară a unor poliţişti a dus la cazul Caracal

Şeful Poliţiei Române: Pregătirea deficitară a unor poliţişti a dus la cazul Caracal

Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Române, a spus miercuri, la bilanţul pe anul trecut al instituţiei, că 2019 a fost un an greu.

„A fost anul care a evidenţiat lipsa de implicare de la unii manageri şi pregătirea deficitară a unor poliţişti. Toate au condus la tragedia de la Timiş în care un coleg de-al nostru şi-a pierdut viaţa şi de la Olt, în care cele două fete au dispărut”, a spus Liviu Vasilescu.

Potrivit acestuia, tragedia de la Caracal a fost catalizatorul reformelor în sistem.

„Sunt conştient că trebuie să continuăm procesul de reformă demarat ca urmare a cazului Caracal, acesta fiind un moment de cotitură în activitatea poliţiei care a determinat nevoile schimbării majore”, a adăugat şeful Poliţiei Române.

Poliţia Română îşi prezintă, miercuri, bilanţul pe anul trecut la Cercul Militar din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici