Şeful postului de poliţie Crişcior, filmat întreţinând relaţii sexuale cu o presupusă prostituată, şi-a dat demisia. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara face anchetă

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara face verificări după ce în spaţiul public a apărut o filmare cu şeful postului de poliţie Crişcior în timp ce întreţine relaţii sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituţia.

7644 afișări
Imaginea articolului Şeful postului de poliţie Crişcior, filmat întreţinând relaţii sexuale cu o presupusă prostituată, şi-a dat demisia. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara face anchetă

Şeful postului de poliţie Crişcior, filmat întreţinând relaţii sexuale cu o presupusă prostituată. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara face anchetă

UPDATE: Şeful postului de poliţie Crişcior, din judeţul Hunedoara, filmat în timp ce întreţine relaţii sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituţia, şi-a dat demisia, joi, urmând să fie numit într-o altă funcţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, Adrian Ancheş, şi-a dat demisia din funcţie, după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care întreţine relaţii sexuale cu o presupusă prostituată.

În urma înregistrării video care a apărut în spaţiul public în data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, aducem la cunoştinţa publicului că poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată. În conformitate cu prevederile legale, poliţistul urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale”, comunică IPJ Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, se fac verificări cu privire la „conţinutul, modul şi împrejurările” în care au fost realizate filmările.

Joi, presa locală a făcut public un filmuleţ în care apare şeful postului de poliţie Crişcior, din judeţul Hunedoara, îmbrăcat în uniforma de poliţist. Adrian Ancheş întreţine relaţii sexuale cu o tânără bănuită că ar practica prostituţia, într-un presupus bordel.

Pe filmare se vede cum şeful postului de poliţie întrerupe scenele erotice pentru a răspunde la telefonul mobil, fiind căutat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectivă.

În primăvara acestui an, o altă filmare cu Adrian Ancheş a apărut în spaţiul public. Şeful postului de poliţie Crişcior apare alături de o femeie care-i spune că a bătut-o. Ulterior, filmuleţul a fost şters de pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici