Şeful Secţiei Boli Infecţioase din Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu a murit în urma. Manager: Scandalurile l-au afectat mult

Costinel Popescu, şeful Secţiei Boli Infecţioase din Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu şi fost director medical al instituţiei, a murit, marţi, în urma unui infarct. Popescu a câştigat recent postul la infecţioase, iar managerul spitalului spune că scandalurile din ultima vreme l-au afectat mult.

404 afișări
Imaginea articolului Şeful Secţiei Boli Infecţioase din Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu a murit în urma. Manager: Scandalurile l-au afectat mult

Şeful Secţiei Boli Infecţioase din Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu a murit în urma unui infarct. Managerul spitalului: scandalurile l-au afectat mult

Potrivit reprezentanţilor SJU Târgu-Jiu, Costinel Popescu a suferit un infarct, marţi dimineaţa, iar soţia sa a cerut ajutor, fiind făcute manevre de resuscitare, însă eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar.

„Azi-dimineaţă, soţia l-ar fi găsit în casă, pe jos, în stare de inconştienţă. A fost chemată salvarea. S-a făcut resuscitarea, înţeleg că a fost infarct şi a decedat. O veste foarte tristă pentru noi şi pentru toţi cei care suntem în funcţie de conducere, pentru că e stress foarte mare să ocupăm aceste funcţii şi, din păcate, uitaţi unde se ajunge. A fost director medical, iar acum participase la concurs, a fost declarat admis şi era numit în funcţia de şef la Secţia Boli Infecţioase", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dumitru Vienescu, managerul interimar al SJU Târgu-Jiu.

Acesta susţine că scandalul şi schimbările care au avut loc, în ultima perioadă, la spital, i-au agravat starea de sănătate.

Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu a fost în ultima vreme în centrul mai multor scandaluri, de la condiţiile din secţii, la cele de depozitare a medicamentelor sau a mâncării. Recent, deputatul Emanuel Ungureanu a filmat în spital mizerie, toalete murdare sau geamuri sparte. Tot în acest an, foi asistenţi au fost fotografiaţi în timp ce se tundeau în Secţia Psihiatrie. Tot la Psihiatria Spitalului Judeţean Târgu-Jiu o pacientă a fost filmată în lenjerie intimă, în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi era pipăită de un alt bolnav.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici