Seif cu 7.000 de lei, furat din sediul unei firme din Baia de Aramă. Autorul, un adolescent de 17 ani

Un seif cu 7.000 de lei a fost furat din sediul unei firme din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. Un adolescent acuzat de furtul acestuia a fost reţinut.

151 afișări
Imaginea articolului Seif cu 7.000 de lei, furat din sediul unei firme din Baia de Aramă. Autorul, un adolescent de 17 ani

Seif cu 7.000 de lei, furat din sediul unei firme din Baia de Aramă. Autorul, un adolescent, reţinut

Potrivit IPJ Mehedinţi, poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară în oraşul Baia de Aramă, la locuinţa unui adolescent de 17 ani, bănuit de furt calificat.

La finele lunii septembrie, adolescentul este bănuit că a pătruns într-o societate comercială din localitate şi a furat un seif de valori în care erau 7.000 de lei, precum şi suma de 200 de lei din sertarul casei de marcat.

Poliţiştii au găsit seiful în locuinţa percheziţionată, astfel că tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri va fi prezentat magistraţilor.

Taguri:
seif,
furt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici