Seif cu bunuri şi bani, furat din apartamentul unui bărbat din Bucureşti, păcălit cu un accident

  • Bărbat din Bucureşti, victima unui furt calificat, după ce i-a fost furat, din locuinţă, un seif metalic ce conţinea mai multe bunuri şi bani.
  • Furtul s-a produs după ce bărbatul a fost păcălit să plece de acasă, cu pretextul unui accident.
8769 afișări
Imaginea articolului Seif cu bunuri şi bani, furat din apartamentul unui bărbat din Bucureşti, păcălit cu un accident

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către un bărbat că i-a fost furat, din locuinţă, un seif metalic ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute.

S-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul, l-ar fi asigurat, iar când a revenit, a constatat lipsa seifului.

Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru furt calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici