Sejururi în staţiunile balneare româneşti la preţuri reduse

Persoanele care doresc să petreacă un sejur într-o staţiune balneară, în perioada 1 octombrie-15 decembrie, pot beneficia de două oferte speciale, lansate de Organizaţia Patronală a Turismului Balnear, la preţuri care pornesc de la 200 de lei, respectiv 650 de lei, în funcţie de durată şi hotel.

234 afișări
Imaginea articolului Sejururi în staţiunile balneare româneşti la preţuri reduse

Sejururi în staţiunile balneare româneşti la preţuri reduse

Ofertele sunt valabile în perioada 1 octombrie-15 decembrie şi se adresează tuturor categoriilor de turişti, fiind menite să valorifice locurile disponibile din staţiunile balneare. Pentru ambele oferte au fost menţinute preţurile practicate în toamna anului trecut.

Astfel, pachetul "Decada balneară" include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, la preţul de 650 de lei de persoană, la hotel de două stele, şi 750 de lei, pentru cazare în hoteluri de trei stele. Sejurul mai cuprinde minim şapte zile de tratament şi o consultaţie medicală la începutul sejurului.

Staţiunile participante la acest program sunt Lacu Sărat, Moneasa, Sovata, Băile Olăneşti, Slănic Moldova, Baile Herculane, Călimăneşti-Căciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia şi Saturn.

A doua ofertă lansată, "O săptămână de refacere în staţiunile balneare", cuprinde un pachet de servicii de şase nopţi cazare, cu mic dejun şi două şedinţe de tratament pe zi. Tarifele sunt diferenţiate pe categorii hoteliere, respectiv 200 de lei pentru hotelurile de o stea, 270 de lei la hotelurile de două stele, şi 330 de lei pentru cele de trei stele.

La program participă staţiunile Moneasa, Băile Olăneşti, Sovata, Praid, Slănic Moldova, Vatra Dornei, Buziaş, Băile Tuşnad, Călimăneşti-Căciulata, Lacu Sărat, Băile Herculane, Sângiorz Băi, Băile Govora, Turda, Sinaia, Covasna, Saturn şi Băile Felix.

Oferta este valabilă şi pentru Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici