Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia trece, de luni, în scenariul roşu, din cauza COVID-19

  • Cursurile faţă în faţă se suspendă, de luni, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia
  • Se trece în scenariul roşu din cauza COVID-19, au anunţat, duminică, reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba.
301 afișări
Imaginea articolului Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia trece, de luni, în scenariul roşu, din cauza COVID-19

Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia trece, de luni, în scenariul roşu, din cauza COVID-19

Cursurile faţă în faţă se suspendă, de luni, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia şi se trece în scenariul roşu din cauza COVID-19, au anunţat, duminică, reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Potrivit CJSU, de luni se suspendă cursurile şcolare care presupun prezenţa fizică elevilor şi cadrelor didactice în sălile de curs, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia, pentru o perioadă de 14 zile de la confirmarea ultimului caz.

În timpul în care prezenţa fizică în sălile de curs este interzisă, cursurile la Seminar se vor face exclusiv online.

Reluarea cursurilor faţă în faţă se va dispune prin hotărâre a CJSU Alba, după obţinerea avizului DSP Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici