Senatorul Dumitru Oprea s-a înscris în competiţia internă a PNL pentru Primăria Iaşi

Senatorul liberal Dumitru Oprea, copreşedinte al PNL Iaşi, a anunţat, joi, că s-a înscris în competiţia internă din partid pentru desemnarea candidatului formaţiunii pentru Primăria Iaşi.

181 afișări
Imaginea articolului Senatorul Dumitru Oprea s-a înscris în competiţia internă a PNL pentru Primăria Iaşi

Senatorul Dumitru Oprea s-a înscris în competiţia internă a PNL pentru Primăria Iaşi (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Astăzi, 27 august, mi-am depus cererea pentru a intra în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Iaşi", a precizat Oprea, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

El a arătat că pentru această candidatură s-a consultat cu familia, foşti şi actuali colaboratori, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai societăţii civile, colegi de partid şi "energiile" care i s-au transmis l-au determinat să facă acest pas.

"Eram hotărât să candidez pentru funcţia de primar, dar am considerat că nu este suficient să fiu doar eu decis. Am vrut să ştiu că această intenţie este considerată oportună de cât mai multe persoane la a căror părere ţin foarte mult. Am vrut să mă asigur că am, întâi de toate, sprijinul total al familiei. Am discutat cu foşti şi actuali colaboratori, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai societăţii civile, oameni de cultură, colegi din mediul universitar, tineri şi, bineînţeles, colegi de partid, din Iaşi şi de la nivel central. Energiile pe care mi le-au transmis mă fac să fiu convins că această candidatură este nu numai oportună, dar va fi şi susţinută", a mai susţinut Oprea.

Dumitru Oprea a menţionat că urmează să prezinte ieşenilor planul său pentru oraş.

"În lunile ce urmează voi prezenta ieşenilor Planul meu pentru Iaşi. Un plan strategic care va arăta cum poate să renască Iaşul şi să ajungă, în scurt timp, unul dintre oraşele cele mai puternice ale ţării. Un plan prin care să arăt ce trebuie făcut la nivelul primăriei, fără să lăsăm lucrurile la voia întâmplării aşa cum se întâmplă acum. Am suficientă experienţă încât să ştiu că ieşenii îşi doresc în fruntea oraşului buni administratori. Alături de colegi şi de echipa mea le voi demonstra ieşenilor că poate fi folosit la maxim potenţialul fantastic al Iaşului, oraşul pe care îl iubesc atât de mult!", a conchis senatorul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici