Sensurile de circulaţie pe două străzi din zona Pasajului Basarab vor fi inversate

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că, începând de sâmbătă, în zona sud-vestică a şantierului Pasajului Basarab se inversează sensurile de circulaţie pe două străzi, soluţia de circulaţie urmând a fi reanalizată după amplasarea podului metalic Grozăveşti.

44 afișări
Imaginea articolului Sensurile de circulaţie pe două străzi din zona Pasajului Basarab vor fi inversate

Sensurile de circulaţie pe două străzi din zona Pasajului Basarab vor fi inversate (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de vineri al Primăriei Capitalei, pentru optimizarea circulaţiei în zona sud-vestică a şantierului Basarab, sensul pe strada Slt. A. Borneanu va fi dinspre strada Economu Cezărescu spre Splaiul Independenţei, în timp ce pe strada Economu Stoicescu se va circula dinspre Splaiul Independenţei către strada Economu Cezărescu.

Soluţia de circulaţie va fi reanalizată după amplasarea podului metalic Grozăveşti şi reluarea traficului de-a lungul Splaiului Independenţei.

Circulaţia rutieră pe Podul Grozăveşti şi pe Splaiul Independenţei, pe sensul de mers către Şoseaua Cotroceni, este închisă din 20 iulie, pentru o perioadă de aproximativ două luni, pentru lucrări la Pasajul Basarab.

Pasajul Suprateran Basarab ar urma să aibă o lungime de 1,9 kilometri, o lăţime maximă de 44,5 metri în zona staţiei de deasupra gării Basarab şi o lăţime de 25,5 metri pe restul pasajului. Distanţa minimă dintre clădirile din zonă şi pasaj trebuie să fie de cel puţin 14 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici