Sentinţe în cazul 2 Mai: Mama lui Vlad Pascu - sub control judiciar, tatăl a scăpat

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, ca Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri, va fi cercetată sub control judiciar, în vreme ce tatăl lui Vlad Pascu, Claudiu Pascu, scapă de această măsură.

444 afișări
Imaginea articolului Sentinţe în cazul 2 Mai: Mama lui Vlad Pascu - sub control judiciar, tatăl a scăpat

Sentinţe în cazul 2 Mai: Mama lui Vlad Pascu - sub control judiciar, tatăl a scăpat

Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile.

De asemenea, faţă de inculpatul Pascu Claudiu Mihail, instanţa dispune revocarea măsurii controlului judiciar.

Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de Miruna Pascu, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de Mihail Claudiu Pascu, nu sunt executorii la acest moment.

Decizia este cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare, pentru inculpaţi şi pentru procuror.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, şi de fostul soţ, Mihai Pascu. Ea este acuzată că a şantajat o tânără care este martoră în dosarul în care fiul ei este cercetat. Concret, Miruna Pascu ar fi ameninţat-o pe prietena lui Vlad Pascu că va dezvălui informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În acelaşi dosar, Vlad Pascu, aflat în arest preventiv, este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar tatăl tânărului, Mihai Claudiu Pascu, este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici