Sergiu Nicolaescu ar putea fi externat, săptămâna viitoare

Echipa medicală multidisciplinară care se ocupă de regizorul Sergiu Nicolaescu şi care evaluează starea de sănătate a acestuia ia în calcul posibilitatea externării pacientului, săptămâna viitoare, a comunicat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Valentin Calu.

1 afișare
Imaginea articolului Sergiu Nicolaescu ar putea fi externat, săptămâna viitoare

Sergiu Nicolaescu ar putea fi externat, săptămâna viitoare

Acesta a adăugat că starea pacientului este foarte bună şi că acesta continuă procedurile de recuperare, de aceea medicii se gândesc că ar putea părăsi spitalul. Acest lucru va putea fi posibil numai după ce echipa neurologică şi cea cardiologică vor face o reevaluare pentru a elimina orice risc, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sergiu Nicolaescu s-a internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, din Bucureşti, în 7 ianuarie, iar a doua zi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, din cauza unui hematom cerebral, pe care medicii l-au drenat.

Valentin Calu explica, ulterior, că hematomul subdural cronic a apărut acum două luni, în urma unei căzături.

După două zile, regizorul a ajuns din nou la secţia de Anestezie Terapie Intensivă, din cauza unor tulburări de ritm cardiac. Dan Voinescu, şeful clinicii de neurochirurgie declara că există riscul să apară şi alte hematoame, că starea pacientului era bună şi că acesta primeşte medicaţie anticoagulantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici