Serviciile de informaţii au aruncat pe piaţă informaţia că Putin ar putea bolnav: ar avea accese de furie cauzate de tratamentul pentru cancer. Iată elementele distinctive

Potrivit unor surse de informaţii neconfirmate, numeroase rapoarte occidentale au ajuns la concluzia că preşedintele Rusiei este bolnav, suprapunând comportamentul, umflarea gâtului şi capului, precum şi distanţarea considerabilă impusă liderilor străini.

168120 afișări
Imaginea articolului Serviciile de informaţii au aruncat pe piaţă informaţia că Putin ar putea bolnav: ar avea accese de furie cauzate de tratamentul pentru cancer. Iată elementele distinctive

Serviciile de informaţii au aruncat pe piaţă informaţia că Putin ar putea bolnav: ar avea accese de furie cauzate de tratamentul pentru cancer. Iată elementele distinctive

Vladimir Putin ar fi bolnav: ar suferi de tulburări cerebrale cauzate de demenţă, ar suferi de boala Parkinson sau ar avea atacuri de furie cauzate de tratamentele cu steroizi pentru vindecarea cancerului. Sunt versiuni aruncate pe piaţă de diverse servicii de informaţii.

Presupusele probleme de sănătate ale preşedintelui rus sunt tratate de publicaţia Daily Mail, care citează surse de informaţii occidentale apropiate de Kremlin: oficiali experţi ai Five Eyes, cei „5 ochi” ai alianţei de informaţii care include Australia, Canada, Noua Zeelandă, United United. şi Statele Unite. 

Numeroase surse occidentale ar fi ajuns la această concluzie suprapunând comportamentului preşedintelui rus, în vârstă de 69 de ani: umflarea evidentă a gâtului şi a capului şi distanţarea fizică considerabilă impusă în timpul vizitelor liderilor străini la Kremlinul.

„În ultimii 5 ani s-a produs o schimbare marcantă în procesul său de luare a deciziilor, cei apropiaţi au observat şi o mai mică claritate în vorbire şi în înţelegerea lumii din jurul său”, a explicat o sursă pentru Daily Mail, confirmând că lipsa de înţelegere s-ar datora şi absenţei unor opinii contradictorii în cercul său imediat, ceea ce l-ar împiedica să înţeleagă eşecul invaziei ucrainene. „Pur şi simplu, nu este informat”, scriu rapoartele vestice.

Este „scăpat de sub control”?

Articolul din Daily Mail se bazează probabil pe o singură sursă, este slabă şi greu de confirmat, dar întăreşte suspiciunile apărute în ultimele luni. Teoria este socotită credibilă şi de serviciile secrete britanice.

Distanţa mare menţinută în întâlnirile din ultimele săptămâni cu liderii străini, desfăşurate la 6 metri, ca şi în cazul preşedintelui francez Emmanuel Macron, ar confirma şi existenţa unor boli anterioare, care ar creşte riscul de deces dacă va contracta Covid sau utilizarea de medicamente care inhibă sistemul imunitar, uşurând infecţiile.

Imediat după întâlnirea cu Macron, un oficial francez a confirmat că Putin „nu arăta la fel” cu doi ani mai devreme, că este „scăpat de sub control”. Britanicii, dar şi americanii, cred şi ei că au o mare vizibilitate a ceea ce se întâmplă în încăperile Kremlinului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici