Serviciul Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va funcţiona din aprilie în Pipera

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmantriculare a Vehiculelor al Municipiului Bucureşti va funcţiona, din luna aprilie, într-un sediu nou, situat în zona Pipera, a anunţat joi, prefectul Capitalei, Cătălin Deaconescu.

199 afișări
Imaginea articolului Serviciul Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va funcţiona din aprilie în Pipera

Serviciul Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor va funcţiona din aprilie în Pipera

Potrivit prefectului, peste 90 la sută din activitatea pentru înmatricularea autoturismelor achiziţionate în sistem de leasing se desfăşoară în municipiul Bucureşti, iar pentru o mai bună derulare a acestor activităţi este necesară crearea unui nou cadru de desfăşurare a formalităţilor.

În noul sediu, situat pe strada Fabrica de Glucoză şi dotat cu o parcare de peste patru sute de locuri, vor funcţiona, la parter, peste 25 de ghişee unde se vor depune dosarele conţinând documentaţia pentru obţinerea permisului de conducere şi pentru înmatricularea autoturismelor, la care îşi vor desfăşura activitatea de peste o sută de angajaţi, cu o sală de aşteptare de aproximativ 200 de metri pătraţi. Accesul la ghişee se va face pe bază de numere de ordine, fiind evitată astfel aglomerarea inutilă.

La primul etaj al clădirii vor fi amplasate sălile în care se vor susţine în flux continuu examenele pentru dobândirea permiselor, iar pentru reducerea timpului de desfăşurare, acestea se vor susţine pe calculator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici