Sex şi menaj pentru un loc în căminele studenţeşti ale Politehnicii

Umilinţa unora dintre tinere pentru cazare pe parcursul studiilor universitare atinge grotescul. Pe internet şi în campusurile universitare au apărut deja anunţurile de cazare pentru “tinerele frumoase”.

1546 afișări
Imaginea articolului Sex şi menaj pentru un loc în căminele studenţeşti ale Politehnicii

Sex şi menaj pentru un loc în căminele studenţeşti ale Politehnicii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tinerele fie acceptă să întreţină relaţii sexuale cu unii proprietari de apartamente, fie acceptă să se angajeze la Video Chat în schimbul cazării, fie locuiesc cu colegi de facultate în cămin iar în schimbul cazării le fac menajul.

Sub promisiunea protecţiei adevăratei identităţi, o studentă de la Universitatea Politehnica Bucureşti care şi-a spus Ioana a dezvăluit cum a obţinut un loc într-unul dintre căminele "P" ale campusului Regie: face menajul şi acceptă să întreţină relaţii sexuale cu unul dintre cei doi băieţi.

Nu este prima dată când tânăra, studentă în anul al III-lea procedează în acest mod. "Şi anul trecut am făcut la fel. Sper ca anul viitor să nu se mai întâmple asta, fiindcă băiatul cu care am relaţii nu este iubitul meu", a mai spus tânăra. Ea a adăugat că nu este un caz singular în căminele din Complexul Studenţesc Regie şi că alte studente găsesc mai simplu să devină iubitele unor băieţi sau să le facă curăţenie în schimbul unei locuinţe.

Citeşte mai multe despre cum obţin unele fete un loc în căminele studenţeşti pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici