Sezonul de schi la Predeal se deschide joi seară. La Poiana Braşov va fi deschis sâmbătă

Sezonul de schi în staţiunea Predeal va fi deschis joi seară, iar în Poiana Braşov se va deschide sâmbătă, în prima zi de Crăciun, primăriile celor două oraşe organizând câte un spectacol cu muzică, defilări cu torţe pe pârtii şi focuri de artificii.

192 afișări
Imaginea articolului Sezonul de schi la Predeal se deschide joi seară. La Poiana Braşov va fi deschis sâmbătă

Sezonul de schi la Predeal se deschide joi seară. La Poiana Braşov va fi deschis sâmbătă (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Primăria Predeal va deschide oficial sezonul de schi, joi, de la ora 17.00, pe pârtia Clăbucet, unde monitorii de schi din staţiune vor coborî cu torţele aprinse. De la ora 18.00, va avea loc un concert cu trupa Talisman, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

"Sperăm să oferim cât mai multe surprize participanţilor în perioada sărbătorilor de iarnă, cu ajutorul sponsorilor, şi să punem în valoare cât mai bine investiţiile derulate atât la pista de biatlon, cât şi la pârtiile de schi", a spus primarul Predealului, Ionel Goidescu.

De asemenea, şi în Poiana Braşov se va deschide sezonul de schi, însă sâmbătă, în prima zi de Crăciun. Astfel, pentru turiştii care se vor afla sâmbătă în Poiană, organizatorii au pregătit, de la ora 16.00, un concert cu DJ Radohne şi MC Alissia, iar de la ora 17.00 un concert cu trupa Fly Project.

După lăsarea întunericului, monitorii de schi vor coborî pe pârtia Bradul cu torţe aprinse, iar pentru finalul spectacolului vor fi pregătite focuri de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici