Sezonul estival continuă cu programul special "Litoralul pentru toţi"

Sezonul estival va continua la mare şi după minivacanţa de 1 Mai cu programul special "Litoralul pentru toţi", iniţiat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral, care se va desfăşura în perioada 4 mai - 15 iunie.

36 afișări
Imaginea articolului Sezonul estival continuă cu programul special "Litoralul pentru toţi"

Sezonul estival continuă cu programul special "Litoralul pentru toţi"

Potrivit preşedintelui asociaţiei, Corina Martin, programul cuprinde aproximativ 3.000 de locuri de cazare şi include în ofertă, alături de hotelurile de trei, două şi o stea, şi hoteluri de patru stele şi chiar pensiuni, aflate în staţiunile Mamaia, Costineşti, Jupiter, Cap Aurora şi Vama Veche.

"Perioada de derulare a programului este 4 mai - 15 iunie cu scopul declarat de a realiza continuitatea sezonului după minivacanţa de 1 Mai, iar oferta este foarte diversificată şi include, în acest an, multe hoteluri care oferă şi mic dejun, la cererea turiştilor", a declarat Corina Martin, care a precizat că noutatea acestui an o reprezintă aderarea la acest program a mai multor hoteluri de patru stele, astfel încît oferta va putea acoperi aproape toate gusturile.

Tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare şi care includ TVA şi comisionul de zece la sută cedat agenţiilor de turism sunt de 39 de lei/sejurul la un hotel clasificat cu stea, 159 de lei/sejurul la hotel de 2 stele, 189 de lei/sejurul la un hotel de 3 stele, respectiv, 360 de lei/ sejurul la un hotel de patru stele.

Corina Martin a mai afirmat că au început să apară şi pe litoralul românesc ofertele all-inclusive, dar acestea sunt destinate mai mult turiştilor din străinătate.

"Turistului român îi place foarte mult la all-inclusive, dar în străinătate, nu în România. Acolo este convenabil să ai întregul pachet de servicii la îndemână, dar nu şi la noi în ţară. Aici turistului îi place mai mult diversitatea, să nu depindă de un singur hotel. În schimb, pachetele all-inclusiv ar trebui să se dezvolte mai mult pentru atragerea turiştilor din străinătate, pentru că avem nevoie şi de aceştia", a declarat Corina Martin.

Ea a mai precizat că acest program va avea o componentă similară şi la toamnă, cel mai probabil în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.

"Pentru turiştii care aleg să vină la mare în aceste perioade vom încerca să combinăm programul "Litoralul pentru toţi" cu evenimente deosebite, atractive, pentru că nu întotdeauna vremea este frumoasă în mai sau în septembrie, iar pentru turişti trebuie să existe alternative cât mai plăcute de petrecere a timpului", a mai declarat preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici