Sfinţirea Catedralei Mântuirii: 65 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei. Trei au ajuns la spital

Echipajele pompierilor SMURD au acordat, până acum, îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 65 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care trei au fost transportate la spital.

1384 afișări
Imaginea articolului Sfinţirea Catedralei Mântuirii: 65 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei. Trei au ajuns la spital

Sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului: 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei. Două au ajuns la spital

UPDATE ora 13.02: Numărul celor care au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei a ajuns la 63

Echipajele pompierilor SMURD au acordat, până acum, îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 63 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care trei au fost transportate la spital.

"De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 63 persoane, dintre care trei au fost transportate la spital", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

UPDATE ora 11.47: Numărul celor care au avut nevoie de îngrijiri medicale la sfinţirea Catedralei a ajuns la 45

Echipajele pompierilor SMURD au acordat, până acum, îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 45 de persoane aflate la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care două au fost transportate la spital.

"De la începutul misiunii şi până în prezent, echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru aproximativ 45 persoane, dintre care două au fost transportate la spital", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Aproximativ 20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi participă, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenţi numărându-se premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului.

Oamenii, care au venit din toată ţara pentru a participa la sfinţirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au aşteptat ore bune pe platoul din faţa lăcaşului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulţi au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici