SGG: Andreescu a fost cea care a cerut ANI să sesizeze eventualul conflict de interese

Secretariatul General al Guvernului susţine că şeful SGG, Daniela Andreescu, a sesizat personal marţi Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru a analiza cazul său, în urma informaţiilor publicate în presă privind un conflict de interese ca urmare a spaţiilor RA-APPS atribuite familiei sale.

117 afișări
Imaginea articolului SGG: Andreescu a fost cea care a cerut ANI să sesizeze eventualul conflict de interese

SGG: Andreescu a fost cea care a cerut ANI să sesizeze eventualul conflict de interese (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"În data de 22 noiembrie, secretarul general al Guvernului, Daniela Nicoleta Andreescu, a sesizat personal Agenţia Naţională de Integritate, urmare subiectelor apărute în mass-media privind un posibil conflict de interese. Sesizarea a fost înregistrată la ANI cu nr.3187/ 22.11.2011", se arată în comunicatul SGG.

Agenţia Naţională de Integritate a confirmat indirect, joi, că analizează cazul şefei SGG Daniela Andreescu, răspunsul la o solicitare a agenţiei MEDIAFAX privind un eventual conflict de interese în cazul acesteia fiind că ANI nu poate da informaţii cu privire la cauzele aflate pe rolul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici