Şi în acest an petardele fac victime: Şase persoane au ajuns la spitalul din Craiova, dintre care trei au suferit amputări de degete

Şase persoane au ajuns la urgenţa Spitalului Judeţean din Craiova cu răni provocate de petarde, trei dintre acestea suferind amputări de degete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1148 afișări
Imaginea articolului Şi în acest an petardele fac victime: Şase persoane au ajuns la spitalul din Craiova, dintre care trei au suferit amputări de degete

Şi în acest an petardele fac victime: Şase persoane au ajuns la spitalul din Craiova, dintre care trei au suferit amputări de degete (Imagine: Mihai Dascalescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Cele şase persoane rănite de articolele pirotehnice au ajuns la spital în noaptea de Anul Nou, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, dr. Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Dolj.

Poliţia face acum verificări pentru a stabili dacă folosirea articolelor pirotehnice s-a făcut cu respectarea legii.

“Este vorba despre un pacient cu traumă cranio-cerebrală minoră, unul cu traumă facială şi patru cu leziuni la nivelul mânilor. Trei dintre pacienţi au degete amputate, aceştia fiind internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Dolj.

Din noaptea de Anul Nou şi până în prezent, 470 de persoane au ajuns în urgenţa Spitalului Judeţean din Craiova. Între acestea se află şi un adolescent în vârstă de 14 ani care a ajuns la spital în comă alcoolică.

"Au fost înregistrate opt victime ale unor accidente rutiere, 12 agresiuni fizice, dar şi şase intoxicaţii acute etanolice, dintre care doi adulţi şi patru minori. Un minor de 14 ani a ajuns la spital în comă etanolică, iar acum este internat în Clinica de Pediatrie”, a spus dr. Cristiana Geormăneanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici