Şi vitezomană, şi fără acte! Braşoveancă fără permis, prinsă la volan cu 108 km/h

O braşoveancă fără permis a fost prinsă în trafic, într-o localitate din judeţul Prahova, în timp ce conducea maşina cu o viteză de 108 km/h, într-o zonă în care limita era de 70 km/h.

1243 afișări
Imaginea articolului Şi vitezomană, şi fără acte! Braşoveancă fără permis, prinsă la volan cu 108 km/h

Şi vitezomană, şi fără acte! Braşoveancă fără permis, prinsă la volan cu 108 km/h

Conform Poliţiei Prahova, în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au oprit, pe DN1-E60, în localitatea Băneşti, un autoturism condus de o tânără de 23 de ani din judeţul Braşov, rulând cu viteza de 108 km/h în localitate.

Când au verificat în baza de date, poliţiştii au constatat că tânăra nu apare cu permis de conducere emis de autorităţile din România şi nici în străinătate.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
volan,
tânără,
viteză

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici