Sibiu: Copil de 11 ani, dispărut dintr-un centru social. Este căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri

Un copil de 11 ani care a dispărut sâmbătă dintr-un centru social din localitatea Hosman, judeţul Sibiu, este căutat de poliţişti, jandarmi şi pompieri.

199 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Copil de 11 ani, dispărut dintr-un centru social. Este căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri

Sibiu: Copil de 11 ani, dispărut dintr-un centru social. Este căutat de poliţişti, jandarmi, pompieri

Potrivit IPJ Sibiu, la căutări participă şi un echipaj canin şi poliţişti de la transporturi.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 17.00, de o femeie cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, minorul Canahai Marian, în vârstă de 11 ani, a plecat voluntar dintr-un centru social pentru copii, din localitatea Hosman, fără a mai reveni.

Băiatul are 130 cm înălţime, 45 de kg, ochi căprui şi păr brunet.

În momentul plecării, minorul ar fi purtat un tricou de culoare neagră, eşarfă în jurul gâtului de culoare albastră, jachetă sau hanorac de culoare închisă prinsă în jurul taliei, pantaloni blue-jeans de culoare închisă şi bocanci de munte de culoare gri cu negru.

Cei care deţin informaţii sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici