SIBIU: Două persoane rănite grav după impactul frontal între două maşini pe DN 14; trafic blocat

Două persoane au fost rănite grav, duminică seara, în urma unui accident care a avut loc pe DN 14, între localităţile Mediaş şi Blăjel, în judeţul Sibiu, după ce şoferul unui autoturism a încercat să depăşească o coloană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

117 afișări
Imaginea articolului SIBIU: Două persoane rănite grav după impactul frontal între două maşini pe DN 14; trafic blocat

SIBIU: Două persoane rănite grav după impactul frontal între două maşini pe DN 14; trafic blocat

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu spune că persoanele rănite sunt şoferii celor două maşini care s-au lovit frontal.

„Pe DN 14, între Mediaş şi Blăjel, un şofer de 35 s-a angajat în depăşirea unei coloane şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de aproximativ 70 de ani, din Mediaş, pe care l-a proiectat în semiremorca unui tir din coloană. Cei doi şoferi sunt răniţi”, a spus Welter.

Potrivit acesteia, traficul în zona producerii accidentului este complet blocat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici