Sibiu: Două persoane, salvate de pompieri din maşina luată de viitură

Două persoane au fost salvate de pompieri, luni seara, după ce maşina în care se aflau a fost luată de viitură, pe un drum care leagă localităţile Boian şi Bazna, unde plouă torenţial iar apa măsoară 75 de centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

108 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Două persoane, salvate de pompieri din maşina luată de viitură

Sibiu: Două persoane, salvate de pompieri din maşina luată de viitură

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, pompierii au mers pe jos un kilometru pentru a ajunge la cele două persoane blocate în maşină pe drumul care leagă localităţile Bazna şi Boian.

„Maşina a fost luată de viitură. Pompierii au mers pe jos până la ei. Apa are aproximativ 75 de centimetri. Evacuarea persoanelor şi autoturismului din apă s-a făcut cu ajutorul unui tractor”, a spus Nistor.

Mai multe echipaje de pompieri şi voluntari intervin în mai multe localităţi din judeţ, pentru evacuarea apei din curţi şi subsoluri, inundate după ploile torenţiale din ultimele ore.

Judeţul Sibiu este sub avertizare cod portocaliu de inundaţii.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici