Sibiu: Un bărbat care cerşea i-a oferit 100 de euro mită unui poliţist ca să nu îl amendeze

  • Un bărbat de 72 de ani i-a oferit 100 de euro mită unui poliţist ca să nu îl amendeze.
  • Bărbatul a fost reţinut miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Urmărește
310 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un bărbat care cerşea i-a oferit 100 de euro mită unui poliţist ca să nu îl amendeze

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procurorul a dispus miercuri reţinerea unui bărbat în vârstă de 72 ani, din comuna Merghindeal, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment rezultă că în noaptea de 5 mai 2024, în jurul orei 0.30, inculpatul a oferit unui agent de poliţie suma de 100 de euro, cu titlu de mită, spre a-l determina pe acesta să îşi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu îl sancţioneze pentru fapta de a apela în mod repetat la mila publicului.

„Cu această ocazie inculpatul chiar a cerut agenţilor de ordine publică să îl transporte la locuinţa sa cu autospeciala poliţiei”, se arată în comunicat.

Joi, procurorul va aprecia dacă se impune luarea unei alte măsuri preventive faţă de inculpat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici