Sibiu: Un craniu a fost găsit într-o mlaştină de lângă satul Şoala

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu au început o anchetă după ce un localnic din satul sibian Şoala a găsit, miercuri seară, un craniu într-o mlaştină de lângă sat.

268 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un craniu a fost găsit într-o mlaştină de lângă satul Şoala

Sibiu: Un craniu a fost găsit într-o mlaştină de lângă satul Şoala (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Criminaliştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit în zonă şi bucăţi de material textil, astfel că bănuiesc că este vorba de craniul unei femei în vârstă de 60 de ani, din satul Valea Viilor, dată dispărută de familie în toamna anului trecut, deoarece hainele coincid.

"A fost descoperit un craniu într-o mlaştină în apropierea satului Şoala. De asemenea, au fost găsite şi materiale textile. Bucăţile de material coincid cu îmbrăcămintea unei femei dispărute de la domiciliu în urmă cu câteva luni, astfel că, în prezent, desfăşurăm cercetări pentru a clarifica dacă este vorba de acea femeie sau de o altă persoană, precum şi pentru stabilirea împrejurărilor în care acea persoană a decedat", a declarat Anca Bloancă, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Craniul a fost preluat de o echipă a Serviciului de Medicină Legală, care va stabili dacă persoana decedată al cărei craniu a fost descoperit este femeie sau bărbat şi, de asemenea, vor încerca să stabilească şi cauza morţii.

Criminaliştii cercetează în continuare zona pentru că există posibilitatea să găsească şi alte părţi din cadavru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici