Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD, aduse la Iaşi

Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD decedaţi în accidentul aviatic din Republica Moldova au fost aduse la Iaşi, zeci de medici, asistente şi ambulanţieri fiind prezenţi la capela din curtea Spitalului de Urgenţă “Sfântul Spiridon”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1343 afișări
Imaginea articolului Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD, aduse la Iaşi

Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD, aduse la Iaşi (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

Trupurile celor patru salvatori au fost aduse cu o ambulanţă SMURD pentru victime multiple, iar cortegiul funerar a fost însoţit de secretarul de stat Raed Arafat şi de şefa SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.

Convoiul funerar a fost aşteptat în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Spiridon" din Iaşi de medici, asistente şi ambulanţieri.

Maşinile de intervenţie SMURD au afişat fotografiile celor patru membri ai echipajului: pilotul Doru Gavril, copilotul Voicu Şocae, medicul Mihaela Dumea şi asistentul medical Gabriel Sandu.

Cele patru sicrie cu trupurile neînsufleţite ale victimelor au fost aduse la capela din curtea Spitalului de Urgenţă “Sfântul Spiridon”, unde preoţii au oficiat o slujbă de pomenire.

După slujbă, sicriul cu trupul neînsufleţit al copilotului Voicu Şocae va fi dus spre Bacău, oraşul în care acesta locuia.

Victimile au fost primite cu onoruri militare, date de un detaşament al Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi şi un detaşament ISU.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici